gezien op countryside 2005 - Viechi Mobila

HOOFDPAGINA

PRODUKTEN
 
IN STOCK
  Grenen
   -oude, gerestaureerde
   -nieuwe, gewoon
   -nieuwe, verouderd
   -nieuwe, geschilderd

  Teak
   -oud
   -nieuw met oud hout
  Kruiken
  Smeedijzer
  Salons/zetels
  Onderhoudsprodukten
 OP BESTELLING

  Eik
   -onafgewerkt
   -afgewerkt

  Stoelen
  Smeedijzer
  Salons/zetels
  Matrassen
  Teak nieuw
 MAATWERK
  Grenen
  Eik
   -onafgewerkt
   -afgewerkt

DECAPAGE

PROMOTIE
 Grenen
 Eik
 Salons

PROFIEL

IN DE KIJKER

WAAR/WANNEER

SUGGESTIE/KLACHT

CONTACT

ALGEMENE INFO

LINKS

BELANGRIJKE MEDEDELING

UW VOORDEEL

Wij zijn Lode Vandoorne en Termote hilde, jonge mensen die een eigen zaak hebben met een eigen specifieke bedrijfscultuur. Groot- en kleinhandel in oud grenen meubelen is ons hoofdartikel.

Lode is derde generatie meubelhandelaar en dus geboren en getogen in de meubelen. Vanuit zijn voorliefde voor hout hebben wij héél bewust gekozen voor oud gerestaureerde meubelen gezien deze een niet te evenaren charme en gezelligheid uit stralen en het tevens, door het recupereren van bestaande meubelen, erg milieuvriendelijk is.

Wij opereren bewust als een one-man business en doen alles zelf: meubelen selecteren en inkopen, meubelen afhalen in het buitenland, het juiste assortiment bepalen….

Wij restaureren en boenen zelf de meubelen, ze kunnen ook naar eigen keus gekleurd worden.

Wij wonen niet in een luxueuze winkel, maar in een oud fabriekspand waardoor onze prijzen concurentieël zijn. In dit pand hebben wij genoeg ruimte om onze grote collectie(minimum voorraad 250 stuks) op een deskundige manier te etaleren.

U wordt ontvangen in een ongedwongen en echt familiale sfeer. We hebben tijd voor u en we houden van spontane uitwisseling van ideeën met onze klanten.

De prijzen zijn in principe afhaalprijzen maar thuislevering blijft, mits extra vergoeding, mogelijk. Hierdoor betaalt de klant die eigenlijk zelf zijn meubel kan afhalen geen onnodige ingerekende meerprijs.

Gezien we met gerestaureerde stukken werken en dus altijd andere modellen in voorraad hebben, hebben wij geen catalogus. Zo bekomt iedere klant als het ware zijn uniek en persoonlijk meubel.

Wegens onze typische bedrijfscultuur, werken wij met een low profile kostenbudjet(magazijnverkoop, afhaalprijzen, reclamebudget zo goed als nihil,…) wat uiteraard de verkoopprijs gunstig beïnvloedt.

Breng ons vrijblijvend een bezoek, het loont de moeite.

Tot binnenkort,

Lode en Hilde